advertise
  • به متخصصان تعمیرات ، تم فروشگاه های تعمیرگاه خوش آمدید

آشنایی با انواع دستگاه لیزر موی زائد

در این مقاله با انواع دستگاه لیزر موی زائد آشنا می شوید. دیر باز نظافت نقش بسزایی در زندگی انسان و بشر داشته و دارد. یکی از این موارد مرتبط با نظافت، حذف موهای زائد است که به عنوان نظافت شخصی بدن شناخته می‌شود. در قرن‌های گذشته روش‌های غیر الکتریکی و نوینی جهت از بین بردن موهای زائد اختراع شده است ولی در سال‌های اخیر لیزر درمانی به عنوان محبوب‌ترین روش برای درمان موهای زاید شناخته شده و به تایید سازمان غذا وداروی آمریکا نیز رسیده است.
تنها روش دائمی حذف موهای زائد لیزر موهای زائد است که به نوبه‌ی خود موجب منسوخ شدن تکنیک‌های معمول رفع موهای زائد ش


سیستم لیزر الکساندرایت با طول موجه ۷۵۵ نانومتر

استفاده از این لیزر اولین بار در سال ۱۹۹۱ آغاز گردید ماده‌ی اصلی این لیزر کریستال الکساندرایت و از پیشرفته ترین دستگاه های لیزر جامد با محدوده نور قرمز مرئی محسوب میشود. این لیزر دارای ویژگی های منحصر به فردی اعم از طول موج و انرژی قابل تنظیم برای از بین بردن هر نوع مو است. لیزر الکساندرایت دارای طول موج ۷۵۵ نانومتر است که در آن جذب بالای ملانین صورت می‌گیرد، بنابراین بخش‌هایی از بدن را همچون سینه و کمر که مساحت بیشتری دارند را می‌توان با این لیزر درمان کرد. گرچه لیزر الکساندرایت مجهز به سیستم خنک کننده مخصوص برای جلوگیری از سوزش است ولی میزان درد استفاده از آن به طرز قابل توجهی بیشتر از دیگر لیزرها است. از سوی دیگر درمان با لیزر الکساندریت برای افراد با پوست برنزه و یا پوست تیره مناسب نیست.


سیستم لیزر Nd- YAG با طول موج ۱۰۵۶ نانومتر

لیزر Nd- YAG یا پالس بلند روش بی‌خطر و موثر در از بین بردن طولانی مدت موهای زائد برای افراد با پوست تیره است. در این نوع لیزرها طول موج نزدیک به مادون قرمز بطور عمیق به پوست نفوذ و سپس توسط رنگدانه‌ی مو جذب می‌شوند یافته‌های جدید نشان می‌دهد این نوع لیزر بر بافت‌های اطراف تاثیری ندارد. از معایب لیزر ان دی یاگ این است که تاثیری بر موهای سفید یا روشن ندارد و تاثیر آن بر موهای نازک نیز کم است. درد این لیزر از دیگر لیزرها بیشتر است و خطر سوختگی، زخم، قرمزی، تغییر رنگ پوست و ورم وجود دارد.


سیستم نوری IPL یا E- LIGHT

آی پی ال یعنی سیستم‌های نور شدید پالسی که در اصل فلش لامپ‌های زنون هستند. این لامپ‌ها نور دارای طول موج متفاوت و غیر منسجم ایجاد می‌کنند که اثرات گوناگون بر ساختارهای مختلف پوست دارد. دستگاه E- LIGHT ترکیب دستگاه IPL و دستگاه RF یا رادیو فرکانسی است. دستگاه سولاری روش موثر برای برداشتن موهای زاید و جوان سازی پوست و روشن نمودن لک‌های صورت و جای جوش‌های صورت است. دستگاه سولاری با پالس نوری شدید برای حذف موهای صورت، پاها و پشت کاربرد دارد. دستگاه حذف موی آی پی ال سریع است ولی عوارض جانبی همچون قرمزی و تورم در محل درمان می‌تواند دیده شود.
افراد مناسب برای ا


لیزر سوپرانو آیس پلانتیوم (soprano ice Platinum)
این لیزر از نسل جدید سیستم حذف موهای زائد است. در حال حاضر کلینیک‌های پیشرفته حذف موهای زائد و پزشکان پیشتاز در سراسر دنیا از سوپرانو آیس پلانتیوم استفاده می‌کنند. با ادغام چندین تکنولوژی و طول موج متفاوت لیزر سوپرانو آیس به شما امکان درمان بدون درد را فراهم می‌کند.
تکنولوژی موجود در این لیزر پوست برای زمان طولانی در طی دوره درمان خنک نگه می‌دارد و از سوختگی پوست جلوگیری می‌کند. تکنولوژی دستگاه لیزر سوپرانو آیس بر روی هر نوع پوست با رنگ‌های تیره و روشن جواب می‌دهد ولی برای پوست های خشک و شکننده مناسب نیست.

لیزر دایود
لیزرهای دایود رفع موهای زاید به طول پالس و انرژی قابل تنظیم کاربردهای وسیعی دارند. لیزرهای دایود با طول موج های ۸۰۰ یا ۸۱۰ نانومتر به صورت پالسی هستند. جذب طول موج های لیزرهای دایود در ملانین نسبت به لیزرهای الکساندرایت و یاقوت کمتر است ولی نسبت به سیستم نوری و ان دی یاگ بیشتر است.
لیزرهای دایود عمق نفوذ بیشتری نسبت به الکساندرایت دارند و به خاطر پالس یکنواخت شان خطری ندارند. همانند سوپرانو آیس پلانتیوم خنک سازی سطحی را میسر می‌سازند. این لیزر قابلیت استفاده در پوست های تیره را نیز دارند و این دستگاه مناسب نژاد و پوست ایرانی است.

نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.